 |
Outlaws by Dnevnik Izobčenci ukinjenega dnevnikovega foruma
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Čukica

Pridružen/-a: 04.11. 2006, 19:20 Prispevkov: 2810
|
Objavljeno: 11 Nov 2006 15:31 Naslov sporočila: Za osata, če je že vstal |
|
|
Kaga je zdej, osat, a nisi nič pritisnil na krempeljčka, na tvojo TAČKO-RAČKO-MAČKO, da nas babn'ca tako dolgo ignorira, a ?
Pogrešam tudi Nikhrasta, nepozaben je bil, ko je Samotu čisto resno razlagal, kako se v Ameriki šuze kupuje, ali ko je jamral, da ga moti, ker pri nas ni mogoče kupiti šniclov enake debeline. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 12 Nov 2006 01:07 Naslov sporočila: |
|
|
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
velikilustrator Gost
|
Objavljeno: 12 Nov 2006 21:29 Naslov sporočila: In kako vezo ima debelina šniclov s tem? |
|
|
Zdravo
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Sploh pa mi ni jasno, da se buniš - sam si jamral nad angleško kuhinjo.
VL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 12 Nov 2006 23:47 Naslov sporočila: Re: In kako vezo ima debelina šniclov s tem? |
|
|
velikilustrator je napisal/a: |
Zdravo
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Sploh pa mi ni jasno, da se buniš - sam si jamral nad angleško kuhinjo.
VL |
Caki .. nikjer nisem rekel zal besede cez njihove zrezke! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 12 Nov 2006 23:48 Naslov sporočila: |
|
|
Aja pa se to: mi angleze tle tepemo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mala malca

Pridružen/-a: 07.11. 2006, 04:56 Prispevkov: 17767
|
Objavljeno: 13 Nov 2006 02:07 Naslov sporočila: hhhh |
|
|
matt je napisal/a: |
Aja pa se to: mi angleze tle tepemo. |
in ti men rasist ker sem reku da se fukajo sam da jih bo več?
mimgrede...solatne.....če kj poznam his story je blo skor zmer obratno...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Čukica

Pridružen/-a: 04.11. 2006, 19:20 Prispevkov: 2810
|
Objavljeno: 13 Nov 2006 16:57 Naslov sporočila: |
|
|
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Najprej prosim pojasni meni provincialki, kateri del žvali je ribeye?
Kaj pa vem, pod vtisom članka iz sobotnega Dnevnika ne vem, ali naj te nazjam ali naj bom prijazna, nič ne bo prav.
V glavnem, mesa se ne kupuje v megamarketih, meso se kupuje pri lokalnem mesarju, ki ga "prepariraš" tako, da si ene parkrat z njim prav nagravžno prijazen in nežno plahutaš s trepalnicami, potem kvalitetno meso ni več vprašanje, ta "moj" bi si po moje še oko ven iztaknil in mi ga prodal, če bi si zaželela očesa na žaru
Samo to sem hotela povedati, da je zame važna kvaliteta mesa, ne to, a so vsi šnicli lepo industrijsko "uniformni". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
velikilustrator Gost
|
Objavljeno: 13 Nov 2006 22:13 Naslov sporočila: Re: In kako vezo ima debelina šniclov s tem? |
|
|
Zdravo
matt je napisal/a: |
velikilustrator je napisal/a: |
Zdravo
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Sploh pa mi ni jasno, da se buniš - sam si jamral nad angleško kuhinjo.
VL |
Caki .. nikjer nisem rekel zal besede cez njihove zrezke! |
Ja, ampak jaz še vedno ne vem, zakaj je pomembna debelina šnicla (oziroma, da je vrezan s cirkularko).
VL |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 02:47 Naslov sporočila: |
|
|
Čukica je napisal/a: |
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Najprej prosim pojasni meni provincialki, kateri del žvali je ribeye?
Kaj pa vem, pod vtisom članka iz sobotnega Dnevnika ne vem, ali naj te nazjam ali naj bom prijazna, nič ne bo prav.
V glavnem, mesa se ne kupuje v megamarketih, meso se kupuje pri lokalnem mesarju, ki ga "prepariraš" tako, da si ene parkrat z njim prav nagravžno prijazen in nežno plahutaš s trepalnicami, potem kvalitetno meso ni več vprašanje, ta "moj" bi si po moje še oko ven iztaknil in mi ga prodal, če bi si zaželela očesa na žaru
Samo to sem hotela povedati, da je zame važna kvaliteta mesa, ne to, a so vsi šnicli lepo industrijsko "uniformni". |
dzizas zenska nesrecna, pa kko naj jest to vem? tle nimajo slovenskih podnapisov .. vem le to, da je stvar nagravznozgledajoca gmota, izrezana iz ene kravce po imenu angus iz aberdeena, ki jo pred prodajo dajo lezat na hladno za stiri tedne, lih tolk da se ne usmradi ... edin relativno draga zadeva je .. 12 funtov na kilo...
no men je vsec to da mi ni treba uckov zavijat (tud nisem se srecal mesarja k bi bil moj tip) in da pobasem s police kr vakumsko pakirano kravco.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 02:49 Naslov sporočila: |
|
|
aja kaksn clank?
(hint: vedno se splaca nazjat - itak se lahko kasneje opravicis; obratna pot je veliko tezja) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Čukica

Pridružen/-a: 04.11. 2006, 19:20 Prispevkov: 2810
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 13:05 Naslov sporočila: |
|
|
matt je napisal/a: |
Čukica je napisal/a: |
matt je napisal/a: |
mnja .. mors priznat, snicli v povprecni stacuni v sloveniji (recimo merkator, spar, ipd) sor RES za 1c kurc. Hudica, a je res taka umetnost odrezat pa uleezat en ribeye al pa sirloin? |
Najprej prosim pojasni meni provincialki, kateri del žvali je ribeye?
Kaj pa vem, pod vtisom članka iz sobotnega Dnevnika ne vem, ali naj te nazjam ali naj bom prijazna, nič ne bo prav.
V glavnem, mesa se ne kupuje v megamarketih, meso se kupuje pri lokalnem mesarju, ki ga "prepariraš" tako, da si ene parkrat z njim prav nagravžno prijazen in nežno plahutaš s trepalnicami, potem kvalitetno meso ni več vprašanje, ta "moj" bi si po moje še oko ven iztaknil in mi ga prodal, če bi si zaželela očesa na žaru
Samo to sem hotela povedati, da je zame važna kvaliteta mesa, ne to, a so vsi šnicli lepo industrijsko "uniformni". |
dzizas zenska nesrecna, pa kko naj jest to vem? tle nimajo slovenskih podnapisov .. vem le to, da je stvar nagravznozgledajoca gmota, izrezana iz ene kravce po imenu angus iz aberdeena, ki jo pred prodajo dajo lezat na hladno za stiri tedne, lih tolk da se ne usmradi ... edin relativno draga zadeva je .. 12 funtov na kilo...
no men je vsec to da mi ni treba uckov zavijat (tud nisem se srecal mesarja k bi bil moj tip) in da pobasem s police kr vakumsko pakirano kravco.. |
Ma dobro, preden naju Natawe izbriše iz svojega adresbuka samo še to: vakumsko pakirano pa je tudi pri nas približno enake debeline in širine. A si kaj presenečen ?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Čukica

Pridružen/-a: 04.11. 2006, 19:20 Prispevkov: 2810
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 13:05 Naslov sporočila: |
|
|
matt je napisal/a: |
aja kaksn clank?
(hint: vedno se splaca nazjat - itak se lahko kasneje opravicis; obratna pot je veliko tezja) |
Pozneje kaj napišem, nanaša se na razloge za naš izgon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Čukica

Pridružen/-a: 04.11. 2006, 19:20 Prispevkov: 2810
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 21:05 Naslov sporočila: |
|
|
matt je napisal/a: |
aja kaksn clank?
(hint: vedno se splaca nazjat - itak se lahko kasneje opravicis; obratna pot je veliko tezja) |
Tu je link, pa si sam ustvari mnenje.
http://www.dnevnik.si/novice/dnevnik/211551/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matt
Pridružen/-a: 07.11. 2006, 23:51 Prispevkov: 2651 Kraj: Lodainn an Iar
|
Objavljeno: 14 Nov 2006 23:18 Naslov sporočila: |
|
|
O dzizas ... pa tale kura (avtorica clanka) tud pod razno blage veze nima. Svet kriz bozji, ...
mislm moje mnenje je, da sta cez rob prignala dva osebka, v nasprotju s splosnim mnenjem sploh ne tistadva pateticna klovna (romeo in julija). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mala malca

Pridružen/-a: 07.11. 2006, 04:56 Prispevkov: 17767
|
Objavljeno: 15 Nov 2006 00:27 Naslov sporočila: svet križ božji.. |
|
|
matt je napisal/a: |
O dzizas ... pa tale kura (avtorica clanka) tud pod razno blage veze nima. Svet kriz bozji, ...
mislm moje mnenje je, da sta cez rob prignala dva osebka, v nasprotju s splosnim mnenjem sploh ne tistadva pateticna klovna (romeo in julija). |
kera dva osebka,matto?kdo je skoz grozil s tožbami in pritožbami?si mogoče videl prispvek hiereoglifa ,po karetem so forum promptno ukinili?
in da si bova na jasnem..dedc je imel jajca,velik več jajc kot vsi slovenski novinarji ki so pa dejansko klovni v službi kogarkoli že,še najmanj pa v službi javnosti!!!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|